Esta es una pequeña recopilación de la mejor garantía de Lladruc, algunos de los clientes que desde 2008 han confiado en nosotros.


“Tour i Milka”, Toni Garcia Pinto (Canet d’Adri).

Tour i Milka En Tour i la Milka han tingut la sort de rebre classes d’educació canina a càrrec de la Roser Feliu. Dic sort perquè se’ls hi veu a la cara que no només és un moment d’aprendre sinó que també és un moment de diversió. Des de que eren cadellets fins ara que tenen gairebé un any, el Tour i la Milka han aprés molts conceptes imprescindibles per a qualsevol gos. Ara podem gaudir d’uns comportaments excepcionals gràcies a Lladruc.

Podria estar parlant dels increïbles progressos del Tour i la Milka però m’agradaria expressar la conformitat total amb la labor de la Roser. La “tieta Roser” (com li dic jo), és més que una educadora canina. Té tot l’afecte de la família i, en especial, de la Milka.

Quan la Roser arriba, la Milka es torna ben boja!! S’estimen amb bogeria. El tracte de la Roser ha estat excepcional i exemplar. Ganes de treballar màximes i sempre amb un somriure a la cara. Evidentment, aquest caràcter i comportament s’ha vist reflectit en el resultat. És per això que recomano al 100%100 Lladruc. Poso la mà al foc de que no us decebrà.

Toni Garcia.

Tour i Milka

Problemas con tu perro?

Explícanos tu problema y nos pondremos en contacto contigo.

Un tuit lladruc...

Síguenos...