Esta es una pequeña recopilación de la mejor garantía de Lladruc, algunos de los clientes que desde 2008 han confiado en nosotros.


“Titó”, Lluís Bosch (Colera)

Titó Des de sempre m’havia fet il·lusió tenir un Llaurador de color xocolata que pogués estar amb mi a la feina i en els meus passejos per la muntanya però era conscient que costa molt trobar bons exemplars de la raça així que em vaig posar en contacte amb Lladruc per si podien trobar-me un bon cadell.

No és un servei que normalment ofereixin però justament tenen una amiga que és criadora a León i d’allà vam portar un cadell amb un pedigree de campió a un preu molt més raonable del que em demanaven per qualsevol altre cadell similar vingut de vés a saber on.

Sóc el gerent del Càmping Sant Miquel de Colera i volia que en Titó fos molt sociable amb els treballadors i els hostes de dos i quatre potes (sí, al nostre càmping els gossos són molt benvinguts!) i amb les amigues de les meves filles. A Lladruc en poques sessions em van ajudar a ensenyar-li l’obediència bàsica i n’estic molt satisfet: ara en Titó és un gos molt simpàtic amb tothom i quan me l’enduc a la muntanya i a tot arreu sempre em fa quedar bé. Si esteu dubtant on educar el vostre gos Lladruc és la millor opció!

Lluís Bosch

Titó

Problemas con tu perro?

Explícanos tu problema y nos pondremos en contacto contigo.

Un tuit lladruc...

Síguenos...