Esta es una pequeña recopilación de la mejor garantía de Lladruc, algunos de los clientes que desde 2008 han confiado en nosotros.


“Notas” i “Zen” La Fada Verda Companyia de Dansa (Sant Joan les Fonts)

Notas i Zen Quan des de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts ens van demanar un espectacle exclusiu per la nit de les Dones d'Aigua que tingués alguna cosa que no haguessin tingut les altres edicions, ho vam tenir clar i vam elaborar un guió molt especial.

Com que finalment, per inclemències meteorològiques, l'espectacle no es va dur a terme i es farà l'any vinent, no podem desvetllar el contingut del mateix, però sí podem esmentar la gran tasca de Lladruc, que des del primer moment es van mostrar entusiasmats amb el projecte, i durant 6 mesos van estar treballant incansablement amb en Notas i la Zen, dos "loberos" (gos llop ibèric) per a què es poguessin lluïr representant els seus avantpassats salvatges. Dedicació, passió i molt d'amor incondicional, barrejat amb una professionalitat exemplar ens van demostrar que l'elecció de Lladruc va ser del tot encertada! Moltes gràcies Lladruc...

La Nit de les Dones d'Aigua de Sant Joan les fonts 2016 serà espectacular també per la vostra participació!

La Fada Verda Companyia de Dansa

Notas i Zen

Problemas con tu perro?

Explícanos tu problema y nos pondremos en contacto contigo.

Un tuit lladruc...

Síguenos...