Esta es una pequeña recopilación de la mejor garantía de Lladruc, algunos de los clientes que desde 2008 han confiado en nosotros.


“Solutrià” Anaïs, Neus i Cristina (Girona)

Solutrià En Solutrià té tres mestresses: tres amigues historiadores i arqueòlogues que compartim pis al centre de Girona. A un amic nostre un mascle espavilat li va prenyar la gossa i ens va fer tanta pena que vam decidir quedar-nos un cadell, el que feia més cara de Neandertal, i li vam posar Solutrià, que és un període del paleolític superior.

En “Solu” va ser un cadell terrible: bordava, trencava el sofà, ens saltava a sobre, s’enduia la nostra roba interior... però els problemes més greus van sorgir quan va ser una mica més gran i va estar a punt d’atacar a un nen i va marcar molts gossos. Llavors vam decidir contactar amb Lladruc.

La nostra economia és limitada i ens feia por pagar massa diners però a Lladruc fan classes per hores i en molt poc temps hem aconseguit que en Solutrià canviï totalment el comportament: ara podem anar a prendre alguna cosa tranquil·lament en una terrassa i passejar-lo per qualsevol lloc i es porta de meravella, tant, que fins i tot hem pogut anar al “Tinc un gos i ara què” i ha compartit classes teòriques amb sis gossos i dotze propietaris més sense problemes! Moltes gràcies Lladruc!

Anaïs, Neus i Cristina

Solutrià

Problemas con tu perro?

Explícanos tu problema y nos pondremos en contacto contigo.

Un tuit lladruc...

Síguenos...