Esta es una pequeña recopilación de la mejor garantía de Lladruc, algunos de los clientes que desde 2008 han confiado en nosotros.


“Brut” Cati Acero (Caldes de Malavella)

Brut Aquest és en Brut, rodejat dels nostre tres néts. La meva jove ja havia educat el seu gos en Xuspi a Lladruc i n’estava molt contenta així que quan va arribar en Brut (que justament és el nebot d’en Xuspi) vam decidir educar-lo bé.

Vam començar les classes quan en Brut tenia una mica més de tres mesos i des de llavors no ha deixat d’aprendre: sap asseure’s, estirar-se, quedar-se quiet, caminar al nostre costat sense estirar de la corretja (tot i que és un gos molt gros i té molta força), donar la pota i venir quan el cridem. I el més important és que és un bon gos de família que pot estar ben abraçat a tres nens i mai mai mai tenir ni un sol mal gest però quan algú s’acosta a la tanca de casa borda molt i això en una casa aïllada com la nostra ens ajuda a estar més segurs.

Estem molt contents d’ell i de la feina que hem fet a Lladruc, a part del seu tracte excel·lent (en Brut es torna boig quan veu la Roser!) el fet que treballin a domicili des del matí fins al vespre ens ha permès combinar-ho molt bé amb la nostra feina i amb cuidar els néts.

Si teniu un gos, sobretot si és gros, decidiu-vos a educar-lo a Lladruc!

Cati Acero

Brut

Problemas con tu perro?

Explícanos tu problema y nos pondremos en contacto contigo.

Un tuit lladruc...

Síguenos...