Esta es una pequeña recopilación de la mejor garantía de Lladruc, algunos de los clientes que desde 2008 han confiado en nosotros.


“Duna” Víctor Famoso (Figueres)

Duna Ja fa uns mesos la meva esposa i jo vàrem decidir ampliar la família amb un nou membre. Aprofito doncs aquest moment per presentar-vos a la Duna, una gosseta de la raça Beagle que d'entre d'altres característiques podríem dir clarament que és alegre, afectuosa i molt carinyosa, gens agressiva, però tampoc gens tímida i amb una energia desbordant jajaja!. m'he de sincerar i he de confessar-vos que els primers dies la situació a estones ens era molt complicada perquè no aconseguíem controlar la Duna "algun moment fins i tot ens vàrem plantejar sí seriem capaços de avançar amb ella o teníem que replantejar-nos la situació".

Bé finalment vàrem contactar amb Lladruc i amb l'educadora Roser. Vàrem iniciar un programa d'educació bàsica amb la Duna, en el qual la Roser ens va fer participar activament perquè d'alguna manera i seguin les seves instruccions juntament amb ella, fóssim nosaltres qui portéssim a terme la pràctica dels exercicis. Bé dir-vos que els canvis vers el comportament entremaliat de la Duna han estat molt importants i que ara amb les pautes de la Roser la convivència amb la nostra gosseta a millorat considerablement. No només això sino que també la Roser ens ha assessorat tècnicament per a la incorporació d'aquells elements que són necessaris per el cuidado i comoditat de la Duna.

Per tot això Roser nosaltres i la Duna et volem donar les gràcies i agrair-te una vegada més la teva feina i el teu tracte personal, ens ha estat imprescindible.

Víctor Famoso

Duna Duna

Problemas con tu perro?

Explícanos tu problema y nos pondremos en contacto contigo.

Un tuit lladruc...

Síguenos...