Esta es una pequeña recopilación de la mejor garantía de Lladruc, algunos de los clientes que desde 2008 han confiado en nosotros.


“Rufa” Sandra Vergara (L’Armentera)

Rufa La Rufa és una Border collie que va arribar a casa fa cosa de 2 anyets. Sortosament, és una gossa molt carinyosa i obedient però té un petit problemet, té una por d'origen desconegut per a nosaltres, especialment als altres gossos.

Gràcies a una amiga en comú, la Cris, ens vàrem assabentar que es feia un curs d'obediència bàsica a finals del 2012 a Vilafant i després de comentar-ho amb la Roser, vàrem creure adient que poguéssim assistir amb la Rufa, per habituar-la a altres gossos i en recintes petits. Per la nostra sorpresa, gràcies a la paciència dels companys del grup i les instruccions de la Roser, l'experiència va ser un èxit! Vàrem aconseguir que jugués amb altres persones i que passegés entre mig de pitbulls i pastors alemanys.

Vàrem quedar tan contentes que hem repetit un segon curs al gener de 2013, el d’educació canina i coneixements veterinaris a Girona. Un curs del tot recomanable per les instal·lacions i especialment, pel temari que tot sovint, es dóna per sabut i no és així.... de fet, ens va servir, per exemple, per a detectar un inici d'otitis que probablement abans ens hauria passat per alt i per tant se li va poder tractar a temps. He après què fer en cas d'un cop de calor, una urticària per processionària i què cal dur a la farmaciola en cas d'emergència.

Em va sorprendre positivament la voluntat d'aprendre i col·laborar entre tots, dins de les nostres possibilitats, amb els nostres peluts. L'empatia personalitzada. M'agradaria destacar la santa paciència de la Neska (Terranova) i l'Anna demostrant-li a la Rufa que per ser gran i negra, no vol dir ser una amenaça (tot a canvis de frankfruts, és clar!). Tant és així que vàrem quedar d'acord de formar un grupet i fer sortides conjuntes!

Finalment, vull transmetre i reconèixer el mèrit tant la Roser com l'Emili, per no ser únicament uns grans professionals en la seva especialitat sinó que, també, són persones amb una capacitat pedagògica i de comunicació extraordinària. Perquè s’ha tenir els coneixements però cal ser capaç de transmetre’ls correctament i que siguin entesos.

Des de fa uns mesos la Rufa comparteix casa i atencions amb un nou membre de la família, en Lluc, i com veieu el resultat no pot ser millor!

Sandra Vergara

Rufa Rufa

Problemas con tu perro?

Explícanos tu problema y nos pondremos en contacto contigo.

Un tuit lladruc...

Síguenos...