Esta es una pequeña recopilación de la mejor garantía de Lladruc, algunos de los clientes que desde 2008 han confiado en nosotros.


Kuka, Floc, Nina, Laia i Nuc (Arbúcies)

kuka floc ninaHola a tothom: el meu nom és Mª Carme. Fa més de dos anys vàrem adoptar dos gossets la Kuka i el Floc, procedien de diferents rescats i pel que sembla havien passat de tot i res de bo com la majoria de gossos que recullen a les protectores, és per això que el seu caràcter és una mica complicat.

La Kuka és molt nerviosa però a carinyosa no la guanya ningú, el Floc és un “bonachás” però estava molt espantat, l’entrada a casa va ser "TRIUNFAL" doncs l’esperaven la Nina (una yorki) i la Laia (pastor alemany), podeu imaginar la benvinguda... després de les "presentacions" tinc de dir que es toleren força bé. De tota manera el pitjor va ser voler treure’ls a fer la passejada diària ja que els "novatos" no tenien ni idea i no paraven de xisclar com si els trepitgés un camió (tot un espectacle!). Tafanejant per Internet a la recerca d' una solució miraculosa vàrem trobar "LLADRUC " i també vàrem llegir tot el currículum de la Roser que te títols per parar un tren de tot el que fa referència a gossos, una passada. Així que vàrem posar-nos en contacte amb ella i ens ho va posar molt fàcil ja que ella venia a casa i amb la seva paciència, dedicació i consells, poc a poc vàrem aconseguir poder sortir sense fer cap "numeret".
Adjunto unes fotos de les nostres "feres" que ara a més tenim el Nuc que és el “peque” de la colla i ens té el cor robat a tots, però això ja és una altra història...

Mª Carme Marlet

kuka floc nina

Problemas con tu perro?

Explícanos tu problema y nos pondremos en contacto contigo.

Un tuit lladruc...

Síguenos...