Esta es una pequeña recopilación de la mejor garantía de Lladruc, algunos de los clientes que desde 2008 han confiado en nosotros.


Tuk (Olot)

tuk olotSom l'Ivan i la Gemma una parella d'Olot que vam decidir ampliar la familia. El nou membre és en Tuk, un pastor alemany.
Quan va arribar a casa era un peluix de dos mesos, però tot i la seva curta edat ja ens va deixar clar com les gastava. Era un gos molt carinyós, intel·ligent i actiu però no tot eren flors i violes, quan treia el seu caràcter deixava patent que si no fèiem res seria ell el líder de la manada.

Va ser en aquell moment quan vam creure necessari buscar ajuda i ens vam posar en contacte amb Lladruc.
Així és com la Roser i en Tuk es van fer amics. Des de el primer moment la Roser va connectar amb nosaltres i amb en Tuk, cosa que va fer la feina molt més fàcil. La Roser des del primer moment ens va donar unes pautes de treball que ens van ser molt útils en el dia a dia. És molt important que un gos obeeixi les ordres dels seus amos a la primera, i això és molt senzill si ho fas amb l'ajuda d'un bon professional com la ROSER FELIU LATORRE. Avui en Tuk te casi un any i és un imponent pastor alemany que ronda els 40 kg i gràcies a l'ajuda de la Roser és un gos equilibrat que fa les delícies de tothom.
Moltes gràcies a la Roser i a Lladruc per tot el que han fet per la nostra família!

Iván Lopez

tuk olot

Problemas con tu perro?

Explícanos tu problema y nos pondremos en contacto contigo.

Un tuit lladruc...

Síguenos...