Esta es una pequeña recopilación de la mejor garantía de Lladruc, algunos de los clientes que desde 2008 han confiado en nosotros.


"Nuka", Neus Canalias (Bordils)

Nuka Aquesta preciositat és la Nuka, una Airdale Terrier de dos anys i mig i tant l'Albert com jo estem encantats amb Lladruc. La Nuka ens va robar el cor des del primer moment, és una gossa juganera i intel.ligent però alhora nerviosa i enèrgica. Tota la vida hem tingut gossos i els hem intentat donar una vida feliç com un membre més de la familia. Tot i això, m'he adonat que tenim moltes creences equivocades i que moltes vegades ens falten eines per poder gaudir de la companyia dels nostres peludets amb alegria i seguretat.

La Roser des del primer dia ens ha donat molta confiança i té un tracte inmillorable tant amb els animals com amb les persones. Sap com motivarte i si segueixes els seus concells,dia a dia veus grans progressos i a més et diverteixes molt. La Nuka és súper feliç durant les sessions i jo també. Em dedico a la dansa i treballo amb persones amb diversitat funcional i gràcies a la Roser esperem que ben aviat la Nuka pugui treballar amb mi en el projecte.
Si esteu buscant un centre d'educació canina no ho dubteu, l'equip de professionals és inmillorable.

Neus Canalias Ávila

Nuka

Nuka

Problemas con tu perro?

Explícanos tu problema y nos pondremos en contacto contigo.

Un tuit lladruc...

Síguenos...