Esta es una pequeña recopilación de la mejor garantía de Lladruc, algunos de los clientes que desde 2008 han confiado en nosotros.


"Nina", Maite De Castro Palomino (Girona)

Nina Vam adoptar a la Nina una yorkshire terrier ara fa sis anys quan ella tenia un any i mig i degut a que la seva propietaria havia traspassat. Només arribar es va adaptar de seguida a casa i a la seva companya felina sense cap problema i van fer unes sessions amb Roser per tal que l’adaptació mutuafós la adequada.
Tot ha anat molt be aquests anys fins fa uns mesos i on per motius del lloc on residim, Nina està passant per una situació d’estres important arribant a atacar a la seva companya felina.

Per això i per cuidar-la com sempre hem tornat a fer sessions amb Roser que han passat per canvis en la seva alimentació, amb exercicis d’obediència, amb exercicis d’olfacte i per ensenyar-nos a nosaltres que treballar amb ella dóna uns fruits meravellosos i ens incentiva a seguir motivant-la amb joc per aconseguir el seu benestar emocional.
Després d’unes quantes sessions, està menys estressada, és més feliç i hem aconseguit coses impensables fa uns mesos i us ho recomano ja que el que en un principi pot semblar un problema sense sol.lució, al final és converteix en una experiència fantàstica i engrescadora per a seguir continuant.

Nina

Nina

Problemas con tu perro?

Explícanos tu problema y nos pondremos en contacto contigo.

Un tuit lladruc...

Síguenos...