Esta es una pequeña recopilación de la mejor garantía de Lladruc, algunos de los clientes que desde 2008 han confiado en nosotros.


“Clyde”, Pilar Horcajo (Cassà de la Selva)

Tota la meva vida he tingut gos, l'últim ens va deixar quan tenia 13 anys i mig el passat mes de febrer. I vàrem tenir la sort de que la Burka i en Connor tinguessin la seva primera cadellada i un dels seus nou cadells és en Clyde, un cadell que es un sol, divertit, carinyós, tranquil i un sant, ja que tinc dos nèts el petit de 17 mesos q està entussiasmat amb en Clyde i no el deixa respirar.

Vàrem decidir donar-li des de petit la millor educació possible per q fos un gos sociable i poder-lo portat a tot arreu i várem decidir apuntar-nos al curs tinc un gos i ara què. Va ser una de les millors decisions que vàrem pendre, les classes d'ensinistrament de la Roser son inmillorables, amb instruccions molt clares i entenedores i fàcils de treballar quan estàs sol a casa. El curs es tant complert que et donen coneixemets de nutrició, medicina, comportament i t'aclareixen tots el dubtes que puguis tenir. La Roser i Lladruc no és només un lloc d'ensinistrament de gossos, és una família on t'hi trobes tant a gust i un cop acabat el curs continues amb contacte i la Roser, amb un carinyo impresionant et va aconsellant i aclarint els dubtes del dia a dia , això no té preu, i fa que ja formi part de la nostra família i quan fa uns dies que no en sé res la trobo a faltar, estima tant els gossos!

 

Problemas con tu perro?

Explícanos tu problema y nos pondremos en contacto contigo.

Un tuit lladruc...

Síguenos...