Esta es una pequeña recopilación de la mejor garantía de Lladruc, algunos de los clientes que desde 2008 han confiado en nosotros.


“Brus, Menta i Baldufa”, familia Grabuleda Rafart (Banyoles)

En Brus va arribar a casa fa quatre anys sense llibre d’instruccions i després d’una cerca per internet vàrem tenir la gran sort de trobar-nos a la Roser i el seu projecte Lladruc. Amb ella vàrem descobrir i aprendre com conviure amb un animaló que ho dóna tot sense esperar res a canvi.

La gran passió que té la Roser pels gossos, la transmet amb la mirada, amb les paraules i amb un somriure sempre a punt que fa que tot sigui sempre fàcil i agradable. Després de’n Brus, un gos amb un posat una mica “macarrilla” com diu la Roser, va arribar la Menta, i fa just un any la Baldufa. La “patrulla canina” com li agrada anomenar-los a la Roser està sempre a punt per jugar i s’han convertit amb un grup inseperable. La vida amb tres schnauzer miniatura no sempre és fàcil, per sort tampoc és avorrida i tenint la Roser al costat sempre hi ha una resposta i una solució a punt.
Gràcies per tot!


Problemas con tu perro?

Explícanos tu problema y nos pondremos en contacto contigo.

Un tuit lladruc...

Síguenos...