Esta es una pequeña recopilación de la mejor garantía de Lladruc, algunos de los clientes que desde 2008 han confiado en nosotros.


"Nati", Leo Ramírez Vilà (Foixà)

La Nati quan tenia quatre mesos es va trencar la poteta. Arrel de problemes afegits que van sorgir un dia en una visita veterinària es va posar molt nerviosa i va començar a roncar al veterinari d,una manera que no ens va agradar gens. Aquest, em va aconsellar recórrer a un professional que m,ensenyés a dominar a una gossa de les dimensions que la Nati havia d,adquirir.

Em va recomanar que truqués a Lladruc i em va facilitar el telèfon. Així és com hem conegut a la Roser i tant la Nati com jo n,estem encantades. Ens esperem el dia d,anar a classe amb candeletes de tant bé que ens ho passem. Avui la Nati és una mastina que pesa 45 Kg i és la gossa més dòcil, bona i carinyosa del món ; sempre està de bon humor i no té una "mala cara" per ningú. La Roser sempre em diu: "la teva gossa és una labradora disfressada de mastina". Tinc clar que a partir d,ara qualsevol gos que arribi a casa, gran o petit, passarà per les mans de la Roser, una professional excel·lent, amb la que arribes a tenir una relació que va més enllà de l, àmbit professional.
Moltes gràcies Roser!!!


Problemas con tu perro?

Explícanos tu problema y nos pondremos en contacto contigo.

Un tuit lladruc...

Síguenos...