Esta es una pequeña recopilación de la mejor garantía de Lladruc, algunos de los clientes que desde 2008 han confiado en nosotros.


“Neula” Jordi i Núria (Tordera i Gal·les actualment)

Neula La Neula forma part de la nostra família des del gener del 2011, i des d’un inici teníem clar que els Border Collies eren una raça especial i necessitàvem ajuda per aprendre a ensinistrar-la.
Lladruc i la Roser, ens han ajudat en vàries ocasions. La Neula sempre ha estat un gossa amb molta por als sorolls, gairebé pànic, i després d’un Sant Joan l’assumpte encara es va agreujar. La Roser ens va ajudar a tractar-la i després d’un temps vam aconseguir tornar a passejar amb normalitat.

Sempre que hem tingut un canvi important en la nostra rutina ens hi hem posat en contacte per tal de saber quina seria la millor manera d’afrontar el canvi. Actualment estem vivint a Gal·les i abans de fer el trasllat amb la Neula també ens va ajudar a saber com seria la millor manera de gestionar-ho.
Ara estem esperant un nou membre de la família i, evidentment, també hem comptat amb ella per informar-nos sobre què és el millor per tots! Així que només podem agrair tots els consells i coneixements i estem segurs que ens retrobarem en futures ocasions. Moltes gràcies per tot i per la teva feina!

Jordi i Núria

Neula

Problemas con tu perro?

Explícanos tu problema y nos pondremos en contacto contigo.

Un tuit lladruc...

Síguenos...