Esta es una pequeña recopilación de la mejor garantía de Lladruc, algunos de los clientes que desde 2008 han confiado en nosotros.


“Pruna” Maria Mercè Roca (Girona)

Pruna Quan torni a néixer jo vull ser un gos.
No pas de raça: més aviat un gos mestís d’aquests tan llestos i graciosos, que sembla ben bé que hagin agafat el millor del pare i de la mare.
Vull ser un gos i tenir la Roser Feliu a la vora.

"Nina", Maite De Castro Palomino (Girona)

Nina Vam adoptar a la Nina una yorkshire terrier ara fa sis anys quan ella tenia un any i mig i degut a que la seva propietaria havia traspassat. Només arribar es va adaptar de seguida a casa i a la seva companya felina sense cap problema i van fer unes sessions amb Roser per tal que l’adaptació mutuafós la adequada.
Tot ha anat molt be aquests anys fins fa uns mesos i on per motius del lloc on residim, Nina està passant per una situació d’estres important arribant a atacar a la seva companya felina.

"Cop", Àlex

Cop Hola soy Cop, un Malinois de 20 meses que me dedico a encontrar sustancias estupefacientes, mi dueño Alex es policía y espero que le pueda ayudar en su trabajo. Con la ayuda de Roser hemos entrenado muchas cosas interesantes para poder ser uno de los mejores y estamos muy contentos, mi dueño y yo, por toda la atención y ayuda que nos ha prestado.

“Nyap, Mica i Gnoky”, Meritxell Estrada (Sant Julià de Ramis)

Nyap, Mica i GnokyHola, Soc la “mama” d’en Nyap, nomes volia comentar-vos que estem absolutament encantats amb LLADRUC, la Roser és una ensinistradora 10, amb quatre paraules ha fet que tan nosaltres com els gossos entenguem perfectament el que vol aconseguir i com arribar a fer-ho, sempre utilitzant reforços positius i molt d’amor i paciència.

Problemas con tu perro?

Explícanos tu problema y nos pondremos en contacto contigo.

Un tuit lladruc...

Síguenos...