Esta es una pequeña recopilación de la mejor garantía de Lladruc, algunos de los clientes que desde 2008 han confiado en nosotros.


“Pruna” Maria Mercè Roca (Girona)

Pruna Quan torni a néixer jo vull ser un gos.
No pas de raça: més aviat un gos mestís d’aquests tan llestos i graciosos, que sembla ben bé que hagin agafat el millor del pare i de la mare.
Vull ser un gos i tenir la Roser Feliu a la vora.

“Panxo i Bubu”, Gemma Costa (Falgons)

Panxo i Bubu Hola! Som en Panxo (Bodeguer) i la Bubú (Pastor Belga Malinois) de Mas Fontanella de Falgons ... Volíem donar les gràcies a Lladruc i a tú Roser en especial ..,perqué ens va agradar molt venir a cole al Tinc un gos i ara què .. i també ens agrada que vinguis a vegades a casa a fer-nos classe, les mamis diuen que així podem anar a tot arreu i som educats i sociables ...

“Nyap, Mica i Gnoky”, Meritxell Estrada (Sant Julià de Ramis)

Nyap, Mica i GnokyHola, Soc la “mama” d’en Nyap, nomes volia comentar-vos que estem absolutament encantats amb LLADRUC, la Roser és una ensinistradora 10, amb quatre paraules ha fet que tan nosaltres com els gossos entenguem perfectament el que vol aconseguir i com arribar a fer-ho, sempre utilitzant reforços positius i molt d’amor i paciència.

"Aira", Anna Puig (Banyoles)

Aira Ja havia tingut un gos, adoptat de una gossera i molt ben educat. Però no sabia on em posava quan uns anys després vaig decidir quedar-me una cadell de 'weimaraner'. Realment adorable, color plata, ulls blau cel i amb una cara angelical, m'havia robat el cor! Però quan va començar a agafar confiança... es va convertir amb una mini piranya amb uns nervis incontrolables, destrosses mil, no feia ni cas al carrer... Gràcies a les classes i instruccions i consells de Lladruc, vam aprendre diferents trucs molt útils per controlar-la i per que jo i ella ens poguéssim fer entendre mutuament.

Problemas con tu perro?

Explícanos tu problema y nos pondremos en contacto contigo.

Un tuit lladruc...

Síguenos...