Esta es una pequeña recopilación de la mejor garantía de Lladruc, algunos de los clientes que desde 2008 han confiado en nosotros.


"Panda" Eva i Badó (Palau-Saverdera)

Panda A punt d’arribar a l’any d’edat, la “Panda” està gairebé ensinistrada per a la obediència més bàsica gràcies a la Roser. Un Border Collie és un feix de nervis però ja sabíem on ens ficàvem quan vam decidir que formés part de la família. Després d’innombrables destrosses de testos i escampeig de terra per tota la terrassa, trencar peces de roba i cantells de sofà, furgar nombroses vegades al cubell de les escombraries, rampinyar menjar de la taula, persecucions descontrolades i incontrolables d’ocells al camp, saltar esbojarradament sobre la gent que es trobava pel camí i estirades impetuoses de corretja vam pensar que el millor que podíem fer era demanar ajut a un professional de l’ensinistrament.

“Pruna” Maria Mercè Roca (Girona)

Pruna Quan torni a néixer jo vull ser un gos.
No pas de raça: més aviat un gos mestís d’aquests tan llestos i graciosos, que sembla ben bé que hagin agafat el millor del pare i de la mare.
Vull ser un gos i tenir la Roser Feliu a la vora.

"Xula" Xevi Llensa (Girona)

Xula Diuen que els Golden Retriever són molt tranquils, però els primers mesos de la Xula van ser força terribles. Tant, que vam buscar a Internet consells per educar el cadell i vam imprimir i deixar penjat a la nevera un decàleg de consells que havien escrit els de Lladruc al seu blog. Ens va anar molt bé! Finalment vam trucar-los i la Roser ens va ajudar a millorar l'obediència de la Xula i, més endavant, la relació amb altres gossos. Ara, quan marxem, estem molt tranquils de deixar-la a Lladruc, s'ho passa de conya i torna ben cansada! :)

Problemas con tu perro?

Explícanos tu problema y nos pondremos en contacto contigo.

Un tuit lladruc...

Síguenos...